Betalen – Tandartspraktijk Hoogkerk – Groningen – Groningen

Tandartspraktijk Hoogkerk - Groningen affiniteit met angst-patiënten en kinderen

Welkom op de pagina van Tandartspraktijk Hoogkerk - Groningen. Iedereen verdient een stralende lach! Juist daarom besteden wij extra aandacht aan angst-patiënten en kinderen. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. ‘Samen voor een glimlach’

Betalen

Betaalwijzen

De rekeningen voor onze tandartspraktijk worden verwerkt door Infomedics. Infomedics neemt contact op met uw verzekeraar om te controleren of er sprake is van een vergoeding vanuit uw tandartsverzekering. Indien u niet verzekerd bent of bepaalde behandelingen niet of slechts gedeeltelijk worden vergoed, ontvangt u de rekening van Infomedics. Deze rekening dient u binnen het gestelde betaaltermijn aan Infomedics over te maken.

Het is belangrijk om de rekeningen tijdig te betalen om extra kosten te voorkomen. Het niet tijdig betalen van de rekeningen kan namelijk leiden tot aanmaningskosten of andere administratieve kosten. Als tandartspraktijk kunnen wij niet bemiddelen in de betalingen en het financiële proces verloopt volledig via Infomedics.

Mocht u vragen hebben over de ontvangen rekeningen of betalingen, raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met Infomedics. Zij kunnen u verder helpen en eventuele vragen of zorgen over de financiële afhandeling beantwoorden tel: 036 203 1900

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dit tarief wordt jaarlijks vastgesteld. Dit tarief is leidend voor alle praktijken in Nederland.