Huisregels – Tandartspraktijk Hoogkerk – Groningen – Groningen

Tandartspraktijk Hoogkerk - Groningen affiniteit met angst-patiënten en kinderen

Welkom op de pagina van Tandartspraktijk Hoogkerk - Groningen. Iedereen verdient een stralende lach! Juist daarom besteden wij extra aandacht aan angst-patiënten en kinderen. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. ‘Samen voor een glimlach’

Huisregels

Binnen onze praktijk hanteren we enkele huisregels om de kwaliteit van de zorg en het welzijn van onze patiënten te waarborgen. Deze huisregels zijn opgesteld om een veilige en respectvolle omgeving te creëren voor zowel onze patiënten als ons team. We vragen vriendelijk om je medewerking en begrip voor deze regels. Hier zijn enkele van onze huisregels:

  • Afspraak en tijdigheid: We verzoeken je vriendelijk om op tijd te komen voor je afspraak. Dit stelt ons in staat om de benodigde tijd voor de behandeling in te plannen en wachttijden te minimaliseren. LET OP: Indien je verhinderd bent, vragen we je om ons minimaal 48 uur van te voren op de hoogte te stellen, zodat we de afspraak kunnen verzetten. Afspraken die op maandag ingepland staan, dienen uiterlijk de vrijdag ervoor uit voor 12:00 uur afgezegd te worden. Voor het niet nakomen van deze afspraken zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. Deze kosten worden niet door de verzekeraar vergoed.

 

  • De patiënt dient zelf zorg te dragen voor het noteren van de gemaakte afspraak. Wij bieden als extra service een herinneringsmail om te helpen herinneren aan de geplande afspraak. Het versturen van deze mail is een stukje service van onze kant, maar we kunnen niet garanderen dat de patiënt deze ontvangt. Daarom kunt u aan het ontvangen van de herinneringsmail geen rechten ontlenen.Het maken en noteren van afspraken is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. We raden aan om de afspraak direct na het maken ervan in uw eigen agenda te noteren, zodat u zeker bent van de juiste datum en tijd. Mocht u de herinneringsmail niet ontvangen, dan bent u nog steeds verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraak.

 

  • Afzeggingen / wijzigingen van uw afspraak kan uitsluitend telefonisch en NIET per e-mail.

 

  • Hygiëne: Hygiëne is van groot belang in onze praktijk. We vragen je om voorafgaand aan je afspraak je tanden goed te poetsen. Daarnaast is het belangrijk om een goede mondhygiëne te onderhouden om de gezondheid van je gebit te bevorderen.

 

  • Respectvol gedrag: We verwachten van zowel onze patiënten als ons team respectvol gedrag en beleefdheid. Discriminatie, verbaal of fysiek geweld, of ander ongepast gedrag wordt niet getolereerd.

 

  • Mobiele telefoons: We verzoeken je vriendelijk om tijdens je tandartsbezoek je mobiele telefoon op stil te zetten of uit te schakelen. Dit draagt bij aan een rustige en ongestoorde sfeer in de behandelkamer.

 

  • Begeleiding minderjarigen: Indien je een minderjarige patiënt bent, vragen we dat je wordt vergezeld door een ouder of voogd tijdens je afspraak. Dit zorgt ervoor dat we alle benodigde informatie kunnen verkrijgen en dat er adequate begeleiding aanwezig is.

 

  • Garantie: Binnen de mondzorg is enkel sprake van inspanningsverplichting. Hoewel er normaal gesproken geen garantie wordt gegeven voor tandheelkundige behandelingen, zijn wij van mening dat behandelingen van goede kwaliteit wel een redelijke levensduur  hebben. We beoordelen elke situatie individueel om te bepalen of u in aanmerking komt voor een coulanceregeling. Dit is voor de praktijk geen verplichting. Aan bovenstaande kunt u geen rechten ontlenen. Zie voor meer info: NZa

Deze huisregels dragen bij aan een efficiënte en prettige tandartservaring voor iedereen. We danken je voor je medewerking en stellen het op prijs dat je deze regels respecteert. Mocht je nog vragen hebben over de huisregels of andere zaken, staan we altijd klaar om je te helpen.