Finn – Tandartspraktijk Hoogkerk – Groningen – Groningen

Tandartspraktijk Hoogkerk - Groningen affiniteit met angst-patiënten en kinderen

Welkom op de pagina van Tandartspraktijk Hoogkerk - Groningen. Iedereen verdient een stralende lach! Juist daarom besteden wij extra aandacht aan angst-patiënten en kinderen. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. ‘Samen voor een glimlach’

Finn

Mondhygiënist

Bij Tandartspraktijk Hoogkerk hebben we het voorrecht om Finn, een toegewijde mondhygiënist, in ons team te hebben. Finn is een professional die gedreven wordt door zijn passie voor het vak. Hij streeft ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg te leveren aan al onze patiënten.

Finn is niet alleen ambitieus in zijn vakgebied, maar hij is ook altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij is vastbesloten om de tandheelkunde continu te verkennen en te ontdekken waar nog meer mogelijkheden en uitdagingen liggen.

Bij Tandartspraktijk Hoogkerk kunt u vertrouwen op de expertise en zorg van Finn als mondhygiënist. Hij zal ervoor zorgen dat uw mondgezondheid optimaal blijft door middel van grondige reiniging, preventieve behandelingen en deskundig advies over mondverzorging. Met Finn als onderdeel van ons team kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele benadering van uw mondhygiëne.

Terug naar overzicht